Xcore

Train je graag op muziek, dan is de Xcore echt iets voor jou. In deze groepstraining gebruiken we verzwaarde buizen waarmee we op het ritme van de opzwepende muziek oefeningen doen. Het is een superenergieke les, waar je niet alleen heel vrolijk van wordt, maar waarmee je ook je uithoudingsvermogen, coördinatie, buik- en rugspieren ontwikkelt.

De les duurt 45 minuten en is op elk niveau te volgen. Iedere drie maanden verandert de choreografie, zodat je lichaam geprikkeld blijft. Je zult snel resultaat zien: je wordt strakker en soepeler en de lessen gaan je steeds makkelijker af.

Een aantal van de Xcore-trainingen worden binnen gegeven, maar er zijn ook wekelijks een paar lessen in het prieel in het Worpplantsoen. Maar waar het ook is, je kunt rekenen op een enerverende les waarbij fun en hard werken hand in hand gaan.

Testimonials

“Ik doe deze les iedere maandag en woensdag en elke keer is het weer een feestje. De muziek is geweldig, die maakt dat je net wat meer power kunt geven. Het is goed voor je energielevel, voor je conditie, je core… gewoon, om lekker in je vel te zitten. Ik volg de trainingen al zes jaar, maar ze vervelen me nog steeds niet.”

Miranda Pol (50)

F.R.I.S. Training

Lekker trainen met een groep in de frisse buitenlucht? En ook nog kunnen kiezen of je aan je spierkracht of juist je conditie wil werken? Say no more! De F.R.I.S. trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor sporters van ieder niveau.

F.R.I.S. conditie training

Hyrox is een wedstrijd die over de hele wereld gehouden wordt, steeds met hetzelfde format: 8 keer 1000 meter rennen, met tussendoor steeds een andere functionele oefening. Tijdens de F.R.I.S. conditie training train je hiervoor….

F.R.I.S. Stretch & core
Deze training biedt de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. We beginnen met twintig minuten aan dynamische stretches om op te warmen. Daarna gaan we door met een serie oefeningen voor je core….
F.R.I.S. Flex

Deze les draait niet direct om je spieren of je uithoudingsvermogen, maar staat helemaal in het teken van je bindweefsel. Geen overbodige luxe, want gezond, soepel bindweefsel maakt dat je minder snel pijntjes en blessures oploopt.

Jeugdlessen
Rennen, springen, spelen, gooien, trekken, sprinten, smijten: pret staat voorop in deze vrolijke trainingen. Het doel is om kinderen te laten kennismaken met hoe leuk sporten kan zijn en hoe goed het voelt. 
Winterzwemmen
Zo’n mooie rivier die langs je stad stroomt, dat is toch het toppunt van luxe? In de trainingen Winterzwemmen kun je maximaal van die luxe gebruikmaken, met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond.
Bootcamp
Bootcamps zijn ontstaan in het Amerikaanse leger, om soldaten snel en op een laagdrempelige manier fit te krijgen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het algemene sportaanbod: lekker in de buitenlucht werken…
Krachttraining

Bij F.R.I.S. trainen we volgens het Overload principe en maken we samen met jou een geschikt programma om veilig te starten met Krachttraining. Heb je al ervaring met Krachttraining dan gaan we aan de hand van jou doel een effectief programma….

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?