Evenementen

Bij F.R.I.S. sport je midden in de wijk én midden in de samenleving. Ook buiten het trainen om doen we vaak leuke dingen met elkaar. Van een feestje of een borrel tot samen keihard knallen voor een goed doel. Een paar voorbeelden vind je hieronder. 

Voorbeeld Evenementen

Deventer Buddychallenge 10 september 2023

Voor Stichting Beat Batten
5e Editie

Jaarlijkse Evenementen

F.R.I.S. Training 2e Pinksterdag

Elke 2e Pinksterdag kan iedereen, jong en oud, gratis meedoen aan een F.R.I.S. Training op het Stadsstrand. Klik op de foto voor een link naar nog meer leuke foto’s!

F.R.I.S. Training 2e Paasdag

Elke 2e Paasdag kan iedereen, jong en oud, gratis meedoen aan een F.R.I.S. Training op het Stadsstrand.

F.R.I.S. Summercruise

De F.R.I.S. Summercruise! Of je nu komt om te luieren in de zon, voor een nieuwe sportervaring of een gezellig drankje met de leukste vrouwen van Deventer: dit is de dag voor jou. En waarom zou je kiezen? Op de boot waarmee we een hele zondagmiddag en -avond over de IJssel cruisen kan het allemaal.

’s Middags wordt je onthaald met een welkomstdrankje en kiezen we het ruime riviersop. Terwijl we stroomafwaarts richting Zutphen varen, kun je allerlei verschillende trainingen volgen, van boksen tot yoga. Doe je liever rustig aan? Dan boek je lekker een massage of doe je zo’n fijn zondagmiddagtukje op het dek. Aan het begin van de avond dineren we samen. Daarna gooien we de speakers aan en kunnen we nog de hele avond dansen, terwijl we langzaamaan terug cruisen richting Deventer.

Deventer Buddy Challenge

Een gezond lijf hebben en kunnen sporten, is een absolute zegen. En ook een goede reden om je in te zetten voor mensen die het op dat vlak minder goed getroffen hebben. Ieder jaar organiseert trainingsstudio F.R.I.S. een evenement om geld in te zamelen voor een goed doel. De eerste jaren wandelden we de Alpe D’Huez op, maar sinds 2019 helpen we de Deventer Buddy Challenge te organiseren. Je kunt je per tweetal inschrijven en dan zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen bij vrienden, buren, collega’s en familie. Op de dag zelf gaan jij en je buddy samen een keur aan sportieve challenges aan op het Deventer stadstrand bij Meadow. Het is een geweldige, feestelijke dag, waarop we geld inzamelen voor de stichting Beat Batten.

Tanja: “Het is een dag dat iedereen weer even laat zien: we zijn er voor jullie en we zetten onze gezonde lijven in om jullie te helpen, om geld op te halen. En dat vind ik wel belangrijk dat mensen dat blijven doen. Een beetje saamhorigheid. We staan er echt als team.”

De ziekte van Batten is een stofwisselingsziekte die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. Tot de kleuterjaren lijkt er niets aan de hand, maar daarna volgt plotseling een opeenstapeling aan problemen: eerst verliezen ze steeds meer van hun zicht, dan volgen epileptische aanvallen en geheugenverlies, en uiteindelijk gaan de meeste kinderen er tussen hun 15e en 25e aan dood. Vooralsnog bestaat er geen medicijn om de ziekte te remmen of beter te maken. Het geld dat we met de Deventer Buddy Challenge ophalen, gaat naar onderzoek om deze verschrikkelijke ziekte beter te kunnen bestrijden.

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?