Ons Team

Sharon van Eunen (26) geeft een aantal vaste lessen en valt voor alle lessen in waar nodig.

“Ik woon tegenover de F.R.I.S.-studio en ontmoette Tanja in 2017 op een buurtfeest. We raakten aan de praat over wat ik zoal aan sport deed. Dat was op dat moment niet zoveel: ik had altijd veel gedanst, getennist en gezwommen, maar ik had allerlei pijntjes gekregen. Tanja nodigde me meteen uit om bij haar te komen trainen. De ochtend na het feest deden we – heel dapper – met de hele buurt een proefles. Daarna volgde ik nog een krachttraining en toen was ik verkocht.

Want ik bleek het geweldig te vinden. Je kan me niet blijer maken dan met een stevige deadlift sessie of een flink potje bankdrukken. In het eerste jaar dat ik bij F.R.I.S. trainde, viel ik als vanzelf 18 kilo af. Dat was helemaal niet de insteek en ik was ook niet specifiek aan het diëten, maar het voelde wel heel goed. Toen Tanja in 2019 vroeg of ik het niet leuk zou vinden een keer voor haar in te vallen, hoefde ik niet lang na te denken. Ik vond het wel spannend, die eerste paar keer, maar ik ben al snel een opleiding gaan volgen en nu vind ik het lesgeven echt te gek. Sinds 2020 heb ik mijn fitnessinstructeur A diploma.

Het leukste aan de lessen vind ik dat iedereen zijn eigen ding kan doen. Alles is mogelijk, dus als je iets niet wilt of kunt, dan hoeft het niet. Voor de een is het pas goed als-ie alles heeft gegeven, voor de ander is het al een overwinning om naar de training te komen. De sfeer is altijd gezellig en ontspannen, mensen komen ook om elkaar te zien en even wat tijd voor zichzelf te hebben. Mijn uitdaging is om voor iedereen eruit te halen wat erin zit.” 

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?