Ons Team

Monica Geels (51) geeft eens per week krachttraining en is invaller bij andere lessen.

“Als allround fitnessinstructeur heb ik jarenlang in een sportschool gewerkt. Mijn leven stond lange tijd echt in het teken van de sport. Achttien jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en iets heel anders te gaan doen. Nu werk ik in de bouwsector.

Maar ik bleef wel zelf veel sporten. Zo ben ik vijf jaar geleden Tanja ook tegengekomen. Een van de trainers van F.R.I.S. moest er door zwangerschap tussenuit en daardoor kwam er een plekje vrij om hier les te geven. Toen Tanja vroeg of dat niet iets voor mij zou zijn, hoefde ik niet lang na te denken. De sfeer en de kernwaarden van F.R.I.S. sluiten precies aan bij hoe ik het graag zie.  

Bij F.R.I.S. ligt de nadruk op persoonlijk contact. Onze trainingen zijn echt voor iedereen, ongeacht je leeftijd, je niveau of eventuele beperkingen. We passen de lessen zo aan dat iedereen zich onderdeel voelt van de groep. Ik vind het altijd weer een kick om mensen te motiveren en te stimuleren, zodat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Als ik dan een appje krijg van iemand dat de les zo leuk was, ben ik echt heel erg gelukkig.”

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?