Ons Team

Karin Visser (52) geeft Xcore-trainingen in het park.

“Via mijn zus hoorde ik vier jaar geleden over F.R.I.S. en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor. De sportschool brengt me zoveel plezier en gezelligheid. Aanvankelijk alleen door er zelf te trainen, maar sinds een vorig jaar geef ik ook les. Tanja vroeg of dat niets voor mij zou zijn en toen heb ik een opleiding tot Xcore-instructeur gedaan. Ik gaf op dat moment al een paar jaar les bij een vereniging in Twello, maar dat was een heel ander type training, dus dit was een mooie aanvulling.

De Xcore lessen zijn heerlijk om te volgen én te geven. Omdat de training op muziek is, kun je de deelnemers lekker opzwepen. Het tempo is heel afwisselend: dan weer keihard doorwerken, dan weer even rust. Het is fantastisch om de deelnemers echt helemaal mee te nemen, zodat ze ook voor zichzelf het hoogst haalbare eruit halen. Een les is voor mij helemaal geslaagd als ik bij de laatste oefening de deelnemers hoor puffen, zo van: dat was pittig! En als ze dan na de cooling down met een blij gevoel weer naar huis gaan, geeft dat mij ook weer bakken energie.

Ik geef de lessen op maandag en zaterdag, maar op woensdag doe ik zelf ook mee met de Xcore-training van Tanja. In de eerste plaats leer ik daar heel veel van, hoe zij het aanpakt en de cues die ze geeft. Daarnaast kan ik net een tandje harder gaan. Als ik lesgeef, ligt mijn concentratie bij de deelnemers, dat zij het optimaal beleven. Bij het lesgeven, wil ik vooral alles uit de les halen. En als ik de les volg, haal ik echt alles uit mezelf.”

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?