Jeugdlessen

Rennen, springen, spelen, gooien, trekken, sprinten, smijten: pret staat voorop in deze vrolijke trainingen. Het doel is om kinderen te laten kennismaken met hoe leuk sporten kan zijn en hoe goed het voelt. Ondanks de speelse aanpak, wordt er serieus hard gewerkt: burpees, boxjumps en planks staan allemaal op het programma. Dat vinden de kids hartstikke leuk, maar het allerpopulairst is toch wel het einde van de training: we sluiten standaard af met een spelletje.   

Naast dat ze gewoon lekker in beweging  zijn, leren de deelnemers tussen de bedrijven door ook  veel: vallen en opstaan, doorzetten, samenwerken en zelfvertrouwen kweken. Daarnaast maken ze kennis met de basis fitnesstechnieken en werken ze aan hun uithoudingsvermogen. Echt een les waarin ze lekker hun energie kwijt kunnen.

De trainingen zijn in twee leeftijdsgroepen ingedeeld: voor 6 t/m 12-jarigen en voor 13 t/m 16-jarigen. De oudere groep maakt in de trainingen op een veilige en verantwoorde manier kennis met krachttrainen. Lijkt het jouw tiener leuk om daarmee te beginnen, dan kunnen ze altijd eerst een paar lessen komen kennismaken op vrijdag om 17:00 uur. Een goed begin van het weekend! 

Testimonials

“Tanja is goed bezig, ze geeft hele leuke lessen. Ik vind de speedladder en touwtjespringen het grappigst om te doen, maar planken vind ik maar een beetje saai. Gelukkig doen we altijd aan het einde van de les een spelletje. Soms heb ik van tevoren niet zoveel zin om te gaan, maar na de les ben ik altijd blij dat ik het heb gedaan.”

Lisa Roelofs (10)

F.R.I.S. Training

Lekker trainen met een groep in de frisse buitenlucht? En ook nog kunnen kiezen of je aan je spierkracht of juist je conditie wil werken? Say no more! De F.R.I.S. trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor sporters van ieder niveau.

F.R.I.S. conditie training

Hyrox is een wedstrijd die over de hele wereld gehouden wordt, steeds met hetzelfde format: 8 keer 1000 meter rennen, met tussendoor steeds een andere functionele oefening. Tijdens de F.R.I.S. conditie training train je hiervoor….

Xcore

Train je graag op muziek, dan is de Xcore echt iets voor jou. In deze groepstraining gebruiken we verzwaarde buizen waarmee we op het ritme van de opzwepende muziek oefeningen doen. Het is een superenergieke  les…..

F.R.I.S. Stretch & core
Deze training biedt de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. We beginnen met twintig minuten aan dynamische stretches om op te warmen. Daarna gaan we door met een serie oefeningen voor je core….
F.R.I.S. Flex

Deze les draait niet direct om je spieren of je uithoudingsvermogen, maar staat helemaal in het teken van je bindweefsel. Geen overbodige luxe, want gezond, soepel bindweefsel maakt dat je minder snel pijntjes en blessures oploopt.

Winterzwemmen
Zo’n mooie rivier die langs je stad stroomt, dat is toch het toppunt van luxe? In de trainingen Winterzwemmen kun je maximaal van die luxe gebruikmaken, met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond.
Bootcamp
Bootcamps zijn ontstaan in het Amerikaanse leger, om soldaten snel en op een laagdrempelige manier fit te krijgen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het algemene sportaanbod: lekker in de buitenlucht werken…
Krachttraining

Bij F.R.I.S. trainen we volgens het Overload principe en maken we samen met jou een geschikt programma om veilig te starten met Krachttraining. Heb je al ervaring met Krachttraining dan gaan we aan de hand van jou doel een effectief programma….

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?