F.R.I.S. Training

Lekker trainen met een groep in de frisse buitenlucht? En ook nog kunnen kiezen of je aan je spierkracht of juist je conditie wil werken? Say no more! De F.R.I.S. trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor sporters van ieder niveau.

De opzet van deze training is altijd hetzelfde: een stevige warming-up, een rondje stretchen, een serie gerichte core-oefeningen en daarna kun je kiezen of je met gewichten aan de slag wilt, of toch vooral je hartslag wil laten denderen. Maar de invulling is elke les weer anders. De ene keer doe je een schijnbaar oneindige hoeveelheid wallballs of sit-ups terwijl je naar de overvliegende vogels kijkt, een andere keer werk je aan een perfecte (en steeds zwaardere) squat of bench press . Terwijl de seizoenen veranderen merk je dat je steeds een stukje sterker wordt, langer kunt planken, harder kunt rennen of verder kunt stretchen. En lukt het even niet? Geen probleem: alle oefeningen zijn aan te passen naar wat jij kunt en nodig hebt.

De F.R.I.S. trainingen worden de hele week door op verschillende momenten gegeven. Dus of je nu een slinger wil geven aan je vrije dag of juist de werkdag van je af wil trainen, er is altijd wel een les die in jouw schema past.

Testimonials

“Ik volg deze training iedere dinsdag en vrijdag. Het is geweldig dat alles op maat kan: zelfs toen ik geblesseerd was aan m’n knie en aan m’n nek, kon ik rustig door trainen. Ik kies altijd voor de krachttraining. Met de meeste oefeningen heb ik echt een haat-liefdeverhouding: als ik ze aan het doen ben, is het zwaar, maar na afloop voel ik me altijd voldaan.”

Frits Hildebrand (65)

“Ik ben hier in januari begonnen met trainen als goed voornemen, en het pakt ook echt goed uit. Omdat-ie op zoveel verschillende momenten wordt gegeven, is er altijd wel een les waar ik aan mee kan doen. De trainingen zijn ook heel divers, en ik kan van alles uitproberen. Ik kwam om aan mijn conditie te werken, maar nu doe ik ook af en toe een krachttraining mee. Mijn nieuwe doel: sterker worden en spieren kweken.”

Celeste Hurenkamp (25)

F.R.I.S. conditie training

Hyrox is een wedstrijd die over de hele wereld gehouden wordt, steeds met hetzelfde format: 8 keer 1000 meter rennen, met tussendoor steeds een andere functionele oefening. Tijdens de F.R.I.S. conditie training train je hiervoor….

Xcore

Train je graag op muziek, dan is de Xcore echt iets voor jou. In deze groepstraining gebruiken we verzwaarde buizen waarmee we op het ritme van de opzwepende muziek oefeningen doen. Het is een superenergieke  les…..

F.R.I.S. Stretch & core
Deze training biedt de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. We beginnen met twintig minuten aan dynamische stretches om op te warmen. Daarna gaan we door met een serie oefeningen voor je core….
F.R.I.S. Flex

Deze les draait niet direct om je spieren of je uithoudingsvermogen, maar staat helemaal in het teken van je bindweefsel. Geen overbodige luxe, want gezond, soepel bindweefsel maakt dat je minder snel pijntjes en blessures oploopt.

Jeugdlessen
Rennen, springen, spelen, gooien, trekken, sprinten, smijten: pret staat voorop in deze vrolijke trainingen. Het doel is om kinderen te laten kennismaken met hoe leuk sporten kan zijn en hoe goed het voelt. 
Winterzwemmen
Zo’n mooie rivier die langs je stad stroomt, dat is toch het toppunt van luxe? In de trainingen Winterzwemmen kun je maximaal van die luxe gebruikmaken, met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond.
Bootcamp
Bootcamps zijn ontstaan in het Amerikaanse leger, om soldaten snel en op een laagdrempelige manier fit te krijgen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het algemene sportaanbod: lekker in de buitenlucht werken…
Krachttraining

Bij F.R.I.S. trainen we volgens het Overload principe en maken we samen met jou een geschikt programma om veilig te starten met Krachttraining. Heb je al ervaring met Krachttraining dan gaan we aan de hand van jou doel een effectief programma….

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?