F.R.I.S. Stretch & Core

Deze training biedt de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. We beginnen met twintig minuten aan dynamische stretches om op te warmen. Daarna gaan we door met een serie oefeningen voor je core, die behoorlijk uitdagend kunnen zijn, en we eindigen met twintig minuten aan statische stretches. Hierbij ligt de focus op je ademhaling. Na afloop voel je je heerlijk relaxed, alsof je net wat meer ruimte in je lijf hebt.

Stretch & core vormt ook een goede aanvulling op trainingen die op kracht of conditie gericht zijn. Door te werken aan je mobiliteit en je flexibiliteit wordt de kans op blessures kleiner en zul je je leniger en beter in balans voelen. Bijkomend voordeel: je maakt ook nog even lekker je hoofd leeg.

Testimonials

“Ik voel me altijd heerlijk relaxed na deze les. Ik kom iedere week: als ik nog stijf ben van de krachttraining, maak ik hier mijn spieren weer lekker los. In die zin is het een bouwsteen voor andere lessen. Maar ik merk ook echt dat ik leniger geworden ben. Toen ik met de stretch & core lessen begon, kon ik bijvoorbeeld nog geen spagaat, maar na een jaar had ik ‘m te pakken.”

Tini Berends (56)

F.R.I.S. Training

Lekker trainen met een groep in de frisse buitenlucht? En ook nog kunnen kiezen of je aan je spierkracht of juist je conditie wil werken? Say no more! De F.R.I.S. trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor sporters van ieder niveau.

F.R.I.S. conditie training

Hyrox is een wedstrijd die over de hele wereld gehouden wordt, steeds met hetzelfde format: 8 keer 1000 meter rennen, met tussendoor steeds een andere functionele oefening. Tijdens de F.R.I.S. conditie training train je hiervoor….

Xcore

Train je graag op muziek, dan is de Xcore echt iets voor jou. In deze groepstraining gebruiken we verzwaarde buizen waarmee we op het ritme van de opzwepende muziek oefeningen doen. Het is een superenergieke  les…..

F.R.I.S. Flex

Deze les draait niet direct om je spieren of je uithoudingsvermogen, maar staat helemaal in het teken van je bindweefsel. Geen overbodige luxe, want gezond, soepel bindweefsel maakt dat je minder snel pijntjes en blessures oploopt.

Jeugdlessen
Rennen, springen, spelen, gooien, trekken, sprinten, smijten: pret staat voorop in deze vrolijke trainingen. Het doel is om kinderen te laten kennismaken met hoe leuk sporten kan zijn en hoe goed het voelt. 
Winterzwemmen
Zo’n mooie rivier die langs je stad stroomt, dat is toch het toppunt van luxe? In de trainingen Winterzwemmen kun je maximaal van die luxe gebruikmaken, met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond.
Bootcamp
Bootcamps zijn ontstaan in het Amerikaanse leger, om soldaten snel en op een laagdrempelige manier fit te krijgen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het algemene sportaanbod: lekker in de buitenlucht werken…
Krachttraining

Bij F.R.I.S. trainen we volgens het Overload principe en maken we samen met jou een geschikt programma om veilig te starten met Krachttraining. Heb je al ervaring met Krachttraining dan gaan we aan de hand van jou doel een effectief programma….

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?