F.R.I.S. Flex

Deze les draait niet direct om je spieren of je uithoudingsvermogen, maar staat helemaal in het teken van je bindweefsel. Geen overbodige luxe, want gezond, soepel bindweefsel maakt dat je minder snel pijntjes en blessures oploopt bij andere trainingen. Je verbetert je mobiliteit, je flexibiliteit en je ademhaling.

Bij deze training werken we in tweetallen. De een rekt, duwt, kneedt, buigt, masseert en draait,  om samen bij de ander een zo diep mogelijke stretch te bereiken. Daarbij is het van het belang dat je steeds samen ademhaalt, zodat je met iedere uitademing weer een diepere laag in het bindweefsel kunt aanspreken. Dan draaien de rollen om en zo werk je samen naar boven, van je voeten richting je nek.

De technieken zijn gebaseerd op Thaise massage en yoga. Als je de training vaker volgt, zul je merken dat je steeds meer kan en steeds soepeler beweegt. Echt een investering in je welzijn!

Testimonials

“Ik heb deze training nu een keer of tien gevolgd en ik merkte afgelopen skivakantie echt al vooruitgang. Ik kan niet goed skiën en ik heb normaal altijd pijn. Nu kon ik nog steeds niet skiën, maar heb ik geen enkel pijntje gehad, zelfs geen spierpijn. Dat we elkaar in de les veel aanraken, vind ik geen probleem: het is functioneel en je helpt elkaar echt verder.”

Kristel Verwaijen (40)

F.R.I.S. Training

Lekker trainen met een groep in de frisse buitenlucht? En ook nog kunnen kiezen of je aan je spierkracht of juist je conditie wil werken? Say no more! De F.R.I.S. trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor sporters van ieder niveau.

F.R.I.S. conditie training

Hyrox is een wedstrijd die over de hele wereld gehouden wordt, steeds met hetzelfde format: 8 keer 1000 meter rennen, met tussendoor steeds een andere functionele oefening. Tijdens de F.R.I.S. conditie training train je hiervoor….

Xcore

Train je graag op muziek, dan is de Xcore echt iets voor jou. In deze groepstraining gebruiken we verzwaarde buizen waarmee we op het ritme van de opzwepende muziek oefeningen doen. Het is een superenergieke  les…..

F.R.I.S. Stretch & core
Deze training biedt de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. We beginnen met twintig minuten aan dynamische stretches om op te warmen. Daarna gaan we door met een serie oefeningen voor je core….
Jeugdlessen
Rennen, springen, spelen, gooien, trekken, sprinten, smijten: pret staat voorop in deze vrolijke trainingen. Het doel is om kinderen te laten kennismaken met hoe leuk sporten kan zijn en hoe goed het voelt. 
Winterzwemmen
Zo’n mooie rivier die langs je stad stroomt, dat is toch het toppunt van luxe? In de trainingen Winterzwemmen kun je maximaal van die luxe gebruikmaken, met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond.
Bootcamp
Bootcamps zijn ontstaan in het Amerikaanse leger, om soldaten snel en op een laagdrempelige manier fit te krijgen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het algemene sportaanbod: lekker in de buitenlucht werken…
Krachttraining

Bij F.R.I.S. trainen we volgens het Overload principe en maken we samen met jou een geschikt programma om veilig te starten met Krachttraining. Heb je al ervaring met Krachttraining dan gaan we aan de hand van jou doel een effectief programma….

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?