F.R.I.S. conditie training

Hyrox is een wedstrijd die over de hele wereld gehouden wordt, steeds met hetzelfde format: 8 keer 1000 meter rennen, met tussendoor steeds een andere functionele oefening.

Tijdens de F.R.I.S. conditie training train je hiervoor op verschillende manieren – of je nu daadwerkelijk aan een wedstrijd mee wilt doen of niet. Denk: veel hardlopen, afgewisseld met burpees, lunges of push-ups. Ook hier geldt, net als bij alle andere lessen van F.R.I.S. dat iedereen op elk niveau welkom is en dat alle oefeningen op maat kunnen worden aangepast. Als je bijvoorbeeld niet wilt hardlopen, kun je altijd roeien of fietsen of je uitleven op de SkiErg.

Dit is bij uitstek de training voor wie graag in competitie gaat met zichzelf. Wil jij meer uit jezelf halen dan je wist wat erin zat? En ook nog heerlijk buiten trainen met een gezellige groep waarbij we elkaar aanmoedigen en motiveren? Hyrox dan met ons mee.

Testimonials

“Omdat ik een schouderblessure heb, kan ik op het moment even minder krachttraining doen. En dus werk ik met de F.R.I.S. conditie training aan m’n conditie. Het is behoorlijk zwaar, je gaat helemaal stuk, maar achteraf voel ik me heel lekker. De lessen zijn heel gezellig en de begeleiding die je hier krijgt is hartstikke goed. Tanja is ontzettend betrokken, dat motiveert echt. Als ik een tijdje niet kom, krijg ik zeker een appje waar ik blijf.”

Geert Jansen (37)

Sietze: “Francis en ik trainen hier iedere zaterdagochtend samen, vanuit Halte Z. Ik wil graag bij de Luchtmobiele Brigade, maar dan moet ik wel fit zijn. Francis motiveert me en houdt me bij de les. Ik ben van nature geneigd me terug te trekken, maar samen sporten helpt echt. Na de les voel ik me altijd moe, maar voldaan.”

Francis: “Ik zou de F.R.I.S. conditie training omschrijven als een vreugdevolle, vrijwillige marteling. Sietze en ik komen hier graag, maar bij Halte Z kan nog veel meer. Van meubels maken tot pallets slopen, van schilderen tot keihard trainen. En dat alles vergezeld van een goed gesprek of juist bewuste zwijgzaamheid, wat maar het meest helpend is op dat moment. Bij het sporten slepen we elkaar erdoorheen.”

Sietze en Francis

F.R.I.S. Training

Lekker trainen met een groep in de frisse buitenlucht? En ook nog kunnen kiezen of je aan je spierkracht of juist je conditie wil werken? Say no more! De F.R.I.S. trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor sporters van ieder niveau.

Xcore

Train je graag op muziek, dan is de Xcore echt iets voor jou. In deze groepstraining gebruiken we verzwaarde buizen waarmee we op het ritme van de opzwepende muziek oefeningen doen. Het is een superenergieke  les…..

F.R.I.S. Stretch & core
Deze training biedt de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. We beginnen met twintig minuten aan dynamische stretches om op te warmen. Daarna gaan we door met een serie oefeningen voor je core….
F.R.I.S. Flex

Deze les draait niet direct om je spieren of je uithoudingsvermogen, maar staat helemaal in het teken van je bindweefsel. Geen overbodige luxe, want gezond, soepel bindweefsel maakt dat je minder snel pijntjes en blessures oploopt.

Jeugdlessen
Rennen, springen, spelen, gooien, trekken, sprinten, smijten: pret staat voorop in deze vrolijke trainingen. Het doel is om kinderen te laten kennismaken met hoe leuk sporten kan zijn en hoe goed het voelt. 
Winterzwemmen
Zo’n mooie rivier die langs je stad stroomt, dat is toch het toppunt van luxe? In de trainingen Winterzwemmen kun je maximaal van die luxe gebruikmaken, met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond.
Bootcamp
Bootcamps zijn ontstaan in het Amerikaanse leger, om soldaten snel en op een laagdrempelige manier fit te krijgen. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het algemene sportaanbod: lekker in de buitenlucht werken…
Krachttraining

Bij F.R.I.S. trainen we volgens het Overload principe en maken we samen met jou een geschikt programma om veilig te starten met Krachttraining. Heb je al ervaring met Krachttraining dan gaan we aan de hand van jou doel een effectief programma….

Contact

Vraag snel 2 proeflessen aan

× Hoe kan ik je helpen?